New shit till kalaset 15 maj


Okej kanske skulle underlätta om man såg vad som stod också..

Min vapendragare & ateljé-kollega Patricken frågade för tid sen om vi inte skulle ta och ha en typ vernissage nån gång. Absolut var mitt svar. Nu har han styrt upp värdens happening. Grymt Pat!    Detta är alltså vad som är på tapeten:


Nyanställning

Jag har tydligen sen en tid tillbaka en ny projektledare/säljare. Han heter Henrik och sitter annars mest och pillar med en skalpell. Jag antar att han tröttnade och utsåg sig själv helt sonika som sagt till projektledare på Karate Print. Härförsistens hade jag en praktikant, Jenny. Hon var duktig och sådär men med tanke på att jag ännu inte dragit in en spänn får nog både hon och Henrik fortsätta som praktikanter.

-KP

Jahapp ja

Min vapendragare & ateljé-kollega Patricken frågade för tid sen om vi inte skulle ta och ha en typ vernissage nån gång. Absolut var mitt svar. Nu har han styrt upp världens happening. Grymt Pat! Detta är alltså vad som är på tapeten 



Så kom o kolla läget och sådär, det blir festligt kan jag lova.
Har lite nya idér på gång och var uppe idag och belyste några ramar. Tänker naturligtvis inte avslöja nåt innan men efter en liten svacka är man med i matchen igen.

-KP

Första skarpa jobbet

I fredags anlände äntligen lite material att trycka på. Började med att trycka lite tröjor åt Patricken som jag delar lokalen med. Han skulle upp till stockholm o lira med sitt band dagen efter så det brann i knutarna. Det gick väl sådär, alla blev inte hundra, fast sen satte jag Jenny på att hålla ramen och då gick det lite bättre. Men ska nog få ordning på prylarna vad det lider..






Passade även på att trycka några egna kassar som jag krängde på en loppis igår & idag.



Då var det dags #2


Då var det dags

Ok gott folk, första ansträngningen att skapa nån sorts information om vad som händer med min bisyssla. Håll till godo.

RSS 2.0